MailboxLogo-small-website.png

Verbeterde website!

image

Wij willen jullie hartelijk bedanken om onze cursussen te volgen! Wij doen steeds ons best om jouw zoveel mogelijk bij te leren! Maar wij hebben GROOT NIEUWS.

Sommige onder jullie zullen het misschien wel al gezien hebben. Deze week kreeg onze website een kleine make-over! Binnen Mailbox wilden we namelijk meer vrijheid over het beheren van onze opleidingen. Daarvoor stapten we over op een nieuw systeem. Hier hebben we pas echt alle touwtjes in handen! En kunnen we de opleidingen nog veel beter maken!

Zo heeft ook de ‘Mijn account’ pagina een make-over gekregen. Allemaal met als doel het nog makkelijker en overzichtelijker te maken voor jou! Vanaf nu kan je makkelijk navigeren met de sidebar.

Wat vind ik waar?

Wanneer je op de ‘Mijn account’ knop klikt kom je rechtstreeks uit op een pagina met enerzijds aan de linkerkant een nieuwe navigatiebalk en anderzijds zie je rechts een overzicht van je favorieten en de mogelijkheid van al je actieve cursussen

Je leest het goed! Je kan vanaf nu lessen toevoegen aan je favorieten. Bovenaan elke les zal je immers een duimpje zien staan wanneer je hier op klikt zal de les zich toevoegen aan je favorieten!

Daarnaast kan je in de navigatiebalk ook doorklikken naar zoeken. Hier kan je specifiek gaan zoeken naar een bepaalde les maar ook naar video’s. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat enkel Toppie klanten toegang hebben tot onze video’s.

Via de knop video’s krijg je dan weer een overzicht van alle video’s. Daarnaast kan je opzoek gaan naar een gewenste video. En via de checkboxen kan je gaan zoeken binnen een bepaalde categorie!

Ook onze favoriete blog blijft bestaan. Deze werd immers enkel in een ander jasje gestoken!

Meer informatie over de gratis hosting kan je nu overzichtelijk terugvinden onder ‘hosting’.

Account informatie

Al jouw account informatie kan je terug vinden onder mijn account. Zo vind je hier een overzicht van al je actieve cursussen en je favorieten lessen.
Maar je kan hier ook je profiel gegevens aanpassen, zoals je naam, getoonde naam, e-mailadres en ja wachtwoord wijzigen! Daarnaast kan je via account ook de support contacteren met als je vragen of tips. En als laatste kan je natuurlijk ook nog je lidmaatschap aanpassen.

Help

En als laatste menu item hebben we nog onze vernieuwde FAQ of help pagina! Hierin vind je de meest gestelde vragen en antwoorden!

Dus zoals gezegd hebben we geen al te grote wijzigen doorgevoerd! Heb je toch een probleem aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen je zo snel mogelijk! Of heb jij nog tips om onze website nog meer te verbeteren? Dan mag je ze zeker doorsturen via de vernieuwde support pagina!

Meer berichten

image-2

Wat is WordPress onderhoud ?

De online wereld biedt talloze mogelijkheden – en de mogelijkheid om een website te maken is een van de populairste opties. WordPress is voor velen

error: Content is protected !!