MailboxLogo-small-website.png
Home - Opleidingen - Cursus WordPress beveiligen

Cursus WordPress beveiligen

Ondertussen ben je er in geslaagd een degelijke WordPress website te maken en daar ben je ongetwijfeld trots op. Maar heb je voldoende stil gestaan bij de beveiliging van je website? In deze cursus WordPress beveiligen leggen we je uit hoe je van je WordPress website een veilige website kan maken.

Hoe maak je een website veilig?

In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt, is WordPress géén onveilig systeem. Maar het is wel aan de gebruiker om zelf een aantal optimalisaties te doen en om de principes van online veiligheid ook op hun website toe te passen.

In deze cursus leggen we uit hoe we de algemene instellingen van WordPress aanpassen, zodat die een maximale beveiliging bieden tegen ongewenste toegang tot je website.

We bespreken ook een aantal plug-ins die de veiligheid van je website nog verbeteren. Wordfence en Google two-factor authentication om er een paar op te noemen.

Om echt alles uit deze cursus te halen en van jouw website een veilige website te maken, zijn de volgende elementen noodzakelijk:

  1. je werkt met WordPress (uiteraard 😀)
  2. je bent administrator van je website
  3. Je hebt toegang tot je server via ftp of via cpanel

Belangrijk: in het hoofdstuk “Back-ups & Disaster Plannen” zien we hoe we betrouwbare back-ups kunnen maken van onze WordPress installatie. Zorg ervoor dat je altijd een back-up hebt van je site als je via ftp wijzigingen aanbrengt.

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!