MailboxLogo-small-website.png

Contact

GDPR

Mailbox bvba

Onze kanalen

Veelgestelde vragen over onze opleidingen

De gratis WordPress opleidingen belichten vaak maar de oppervlakte van WordPress. Terwijl betalende cursussen gebaseerd zijn op jaren ervaring en expertise.
Deze ervaring zorgt voor een bredere basis aan kennis. Wat dan weer resulteert in handige tips en tricks om je website professioneler te doen ogen. Maar voornamelijk zal het ook voor jou makkelijker zijn, door de juiste stappen in een logische volgorde te doorlopen. Zo wordt je cursus na cursus, stilaan een expert.

Als je niet tevreden bent met WordPress opleidingen, kan je het abonnement op elk moment stopzetten. Je riskeert dus maximum 1 maand te betalen.

Het spijt ons te horen dat je je abonnement wilt opzeggen. Je kunt dit doen vanaf je accountpagina door de verschillende stappen te volgen.

Wij ondersteunen de betaling via de belangrijkste creditcards. Op het gebied van creditcards ondersteunt onze betalingsprovider Stripe:  Visa, Mastercard en American Express.

Bevestigingse-mails kunnen een beetje tijd in beslag nemen. Wacht minstens 15 minuten, en als het nog steeds niet is aangekomen, probeer het dan opnieuw te verzenden. Controleer ook je spam-folder, want daar durven zo’n e-mails zich ook wel eens verschuilen. 
Is de mail echt verloren in cyberspace? Neem dan contact op met de klantenservice voor een beetje menselijke hulp.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je gewoon op de knop “Wachtwoord vergeten” in het inlogscherm en volg je de stappen. Als je om een andere reden niet bij je account kunt komen, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp.

De algemene voorwaarden van Mailbox bv zijn van toepassing.

error: Content is protected !!