MailboxLogo-small-website.png

Een introductie in WooCommerce

Zelf een WordPress webshop maken

Je hebt al een WordPress website, maar je wilt graag een volgende stap zetten door van je WordPress website een webshop te maken? Dat kan! Dankzij de gratis plug-in WooCommerce. Zelf én gratis een webshop maken is hier het doel, al leggen we je gaandeweg wel graag uit wat de voordelen zijn wanneer je wél bereid bent om wat geld uit te geven: aan goede hosting bijvoorbeeld.

In deze cursus hebben we het vooral over de technische aspecten van een WooCommerce webshop. Heb je nog wat hulp nodig met de hele marketing er rond? Doorloop dan eerst onze cursus “Starten met je eigen webshop in 21 stappen“.

Een WooCommerce webshop

Eerst overlopen we nog eens de basisprincipes van WordPress en gaan we nog eens dieper in op het belang van de juiste hosting voor jouw project. Maar daarna gaan we over tot het installeren van WooCommerce en overlopen we alle basisinstellingen.

We laten je zien hoe je producten beheert, hoe je de BTW instelt, maar ook hoe je kortingsbonnen kan gebruiken, verzendmethodes kan kiezen en nog veel meer!

Wat denk je? Klaar om je eigen WordPress webshop te maken? Laten we beginnen!

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!