MailboxLogo-small-website.png

SEO Optimalisatie voor WordPress

Is je website vindbaar in Google?

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf en uiteraard wil je dat je website vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Niet alleen je website, maar ook je diensten of je producten zou je liefst op de eerste pagina van de zoekresultaten zien staan.

Vandaar dat het zo belangrijk is om je website vindbaar te maken in Google. Vergelijk het met een mooie winkel in een straat waar geen volk komt. Als je mooie website niet vindbaar is, dan krijg je geen of weinig bezoekers. En dat betekent ook geen prijsaanvragen !

Cursus zoekmachine optimalisatie of SEO

SEO of Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie in het Nederlands) is niet eenvoudig en het is eerder een langetermijnplan. Niettemin kunnen we je helpen door je inzicht te geven in het proces. Want om gevonden te worden, moet je weten waar je potentiële klanten naar zoeken!

Daarom leren we je hoe je een zoekwoordenplan moet maken en wat je daar vervolgens mee moet doen. Daarbij leggen we uit welke plug-ins je kan gebruiken om dit proces nog makkelijker te maken en hoe ze je kunnen helpen om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

 

Nieuw Account Registreren

Choose your membership level

Alle betalingen worden verwerkt door Stripe en PayPal, die het hoogste niveau van veiligheid en encryptie van uw financiële gegevens garanderen.

stripe badge

Als je vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren op opleidingen@mailbox-marketing.be.

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!