MailboxLogo-small-website.png

Starten met je eigen webshop in 21 stappen

Een eigen webshop starten

Het leven is aan de durvers zeggen ze! In de huidige tijden geldt dit meer dan ooit. De verdere digitalisering van onze maatschappij doet dan ook veel mensen dromen. Wil jij ook met een eigen webshop starten? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Hoe start ik een webshop?

Door eerst heel goed na te denken! Het succes van je webshop hangt vooral af van de voorbereiding die je er in steekt. In 21 duidelijke stappen doorlopen we het hele proces en maken we je attent op de valkuilen. We laten je nadenken over hoe je jezelf kan onderscheiden, hoe je een merk moet opbouwen, over de logistiek van je onderneming, en nog veel meer.

In deze cursus gaan we dus niet in op de technische aspecten, maar eerder op de marketing en alles wat je best vooraf allemaal al bepaald en doet. Aangezien wij al talloze webshops hebben gemaakt voor onze klanten, weten we precies waar het schoentje wringt. Laat je dus niet verrassen!

Je kan dus perfect een webshop starten in bijberoep. Zo lang je maar een plan hebt en net daar willen wij jou mee helpen. Met deze cursus brengen we structuur en duidelijkheid in jouw webshop. Zo start je op de best mogelijke manier!

Dus… ben jij een durver? Laten we van start gaan!

 

Nieuw Account Registreren

Choose your membership level

Alle betalingen worden verwerkt door Stripe en PayPal, die het hoogste niveau van veiligheid en encryptie van uw financiële gegevens garanderen.

stripe badge

Als je vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren op opleidingen@mailbox-marketing.be.

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!