MailboxLogo-small-website.png

Prijzen

Op de eerste plaats willen wij met deze cursus een basis leggen. Dat wil zeggen dat je WordPress zal begrijpen hebben en hierop verder kan verder bouwen om zelf een rendabele site te maken.

Op de tweede plaats willen we inspireren. We willen dat het duidelijk wordt dat het “fun” is om een website te bouwen als je dat proces tenminste organiseert volgens een bepaald patroon. Een werkmethode als het ware.

En op de derde plaats willen we concrete richtlijnen meegeven die je zullen helpen om zelf aan de slag te gaan. Dat doen we door echte oefeningen om een website volledig aan te maken en te beheren.

Met onze online cursussen splitsen we alles wat je over WordPress moet weten op in hapklare lessen en projecten.
Zo kom je in no time te weten:

  • Wat is een WordPress login?
  • Wat zijn WordPress themes?
  • Wat zijn WordPress plugins?
  • Hoe kan ik zelf een WordPress website maken?

Onze cursussen zijn ontworpen door ervaren professionals voor KMO’s net als jij.
Wij maken namelijk dagelijks websites voor onze klanten en daarna geven we hen een opleiding zodat ze hun website zelf kunnen beheren.


Ook jij kan toegang krijgen tot al onze opleidingen.
Via ons “toppie” abonnement voor  29/maand krijg jij toegang tot ALLE lessen en wij garanderen dat als jij onze stappen volgt, dan kan jij ZELF EEN WORDPRESS WEBSITE MAKEN.

Voor € 29/maand krijg jij:

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

Silke-Wijnants-.png

of bel direct
0491 75 76 10

Heb je een concrete vraag ?

Ben jij op zoek naar een specifieke opleiding? Indien mogelijk toegespitst op jouw bedrijf of zelfs op jouw website? Of wil je een lesgever ter plaatse laten komen zodat een aantal van je medewerkers de opleiding kunnen volgen? Laat mij weten wat jij nodig hebt en ik laat je weten hoe we dit kunnen organiseren!