MailboxLogo-small-website.png
Home - Opleidingen - Elementor voor WordPress

Elementor voor WordPress

Zelf een website maken is ondertussen een heel stuk eenvoudiger dan vroeger. Waar je 5 jaar geleden nog moest kunnen coderen in html, kan je ondertussen beroep doen op website builder software, die je het coderen uit handen neemt.

De website builder Elementor

Wij zijn een fan van de Elementor Page Builder. Met deze visuele website builder zie je direct hoe je website eruit zal zien! De plug-in werkt op het WYSIWYG principe: What You See Is What You Get! Door de juiste elementen uit te kiezen en ze op je pagina te plaatsen, bouw je stuk voor stuk je eigen webpagina’s op, die je vervolgens naar wens kan aanpassen!

Elementor is ook een populaire plugin voor WordPress. Elementor wordt immers gebruikt door 11,4% van alle websites waarvan men het content management systeem kent. Dit is 7,6% van alle websites wereldwijd.

Elementor is op zich redelijk eenvoudig. Maar wij maken het voor jou nog eenvoudiger met onze cursus! Door eerst alle Elementor basistechnieken uit te leggen, zodat je meteen een goede start kan maken. Maar ook door je kennis te laten maken met een aantal bijkomende plug-ins die je kan installeren en die extra functionaliteiten toevoegen aan de website builder.

Een responsieve website

We leggen je ook uit hoe je dankzij de Elementor website builder, een responsieve website kan maken. Zodat deze even goed wordt weergegeven op een computer, als op een tablet én op een smartphone. De mobiele weergave van je WordPress website is nu eenmaal heel belangrijk aangezien bijna 50% van de gemiddelde website bezoekers via hun mobiele toestel hun weg vinden.

Klaar om van start te gaan met de beste website builder (volgens onze bescheiden mening)? Download, activate, … en we zijn vertrokken!

Nieuw Account Registreren

Choose your membership level

Alle betalingen worden verwerkt door Stripe en PayPal, die het hoogste niveau van veiligheid en encryptie van uw financiële gegevens garanderen.

stripe badge

Als je vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren op opleidingen@mailbox-marketing.be.

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen