MailboxLogo-small-website.png

Starten met bloggen in WordPress

Een blog maken met WordPress

Wist je dat WordPress een groot deel van zijn succes als CMS of Content Management Systeem te danken heeft aan het feit dat het van oorsprong een blogging platform was? Met een levendige community van bloggers had WordPress onmiddellijk een schare fans die er op uit waren om het open source systeem nog verder te verbeteren. En dat dit gelukt is, dat kunnen we wel zeggen!

Vandaar natuurlijk dat het betrekkelijk eenvoudig is om je website verder te verrijken met een blog, want een blog is zowat de beste manier om je website vindbaar te maken op een aantal zoekwoorden die van belang zijn voor je doelgroep. In een blog kan je antwoorden geven op vragen waar je potentiële klanten mee worstelen. Zo kan je je langzaam maar zeker positioneren als expert op een bepaald domein en zal je merkbekendheid vergroten.

Hoe verdien je geld met bloggen?

Door je blog te bekijken als een strategische oefening die potentiële klanten naar je website lokken en ze zo de sales funnel in te leiden. De customer journey van jouw lezers kan hier beginnen als je het juist aanpakt.

Klaar om een blog te maken in WordPress?

 

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!