MailboxLogo-small-website.png

Basisopleiding Websites maken met WordPress

Een WordPress website maken

Welkom bij onze basisopleiding ‘Een WordPress website maken’ en dat is echt niet overdreven. Want in deze cursus laten we jullie effectief twee mini websites namaken! Huh? Echt? Yep!

Natuurlijk starten we met de basis. Het principe blijft dus ongewijzigd: voor deze cursus is geen voorkennis nodig. We leiden je stap voor stap doorheen het proces.

De pagebuilder Elementor

Ons geheime wapen dat er voor zorgt dat jij, na het doorlopen van deze cursus, een WordPress website kan maken: dat is de pagebuilder Elementor. Met deze plug-in kan je zowaar een WYSIWYG omgeving creëren. What You See Is What You Get!

Geen html codes! Maar voorgeprogrammeerde elementen die je door middel van drag & drop perfect positioneert op je pagina en vervolgens verder aanpast naar wens. 

Door gebruik te maken van Elementor gaan jullie pagina’s aanmaken, deze pagina’s voorzien van een  header en een footer, een menu aanmaken,… Enfin, een heuse website maken in WordPress!

Klinkt dit als muziek in de oren? Let’s rock!

Nieuw Account Registreren

Choose your membership level

Alle betalingen worden verwerkt door Stripe en PayPal, die het hoogste niveau van veiligheid en encryptie van uw financiële gegevens garanderen.

stripe badge

Als je vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren op opleidingen@mailbox-marketing.be.

Koop apart of een abonnement op alle opleidingen

€ 29 / maand

Wil je graag toegang tot al deze cursussen?
Aarzel dan niet om je nu in te schrijven!

Word lid van onze FB Groep en leer meer dan 500 WordPress'ers kennen

error: Content is protected !!