WordPress voor beginners – Gratis basiscursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

WordPress kan intimiderend zijn. Veel mensen worstelen met het begin. WordPress basisopleiding is een nieuw platform dat je helpt de basis te leren en je blog snel aan de praat te krijgen. 

Je zit vast in een tutorial die nergens toe leidt. Je eerste stappen met WordPress zijn moeilijk te doorgronden en je nieuwe blog heeft nog niet veel inhoud. Leer hoe je op de juiste manier aan je site kunt beginnen bouwen met deze wordpress basisopleiding.

 

KMO’s raken overweldigd als ze proberen uit te zoeken hoe ze hun eigen website kunnen maken. Deze WordPress basisopleiding geeft je alle hulpmiddelen en informatie die je nodig hebt om snel aan de slag te gaan. 

WordPress basisopleiding is een WordPress online cursus voor beginners. Het is een stap-voor-stap gids om de grondbeginselen van WordPress te leren, wat je moet weten over het opzetten van je blog en hoe het werkt. De cursus bevat video’s met instructie over elk onderwerp, en ook quizzen en geschreven handleidingen, zodat je in je eigen tempo kunt leren.

Als je nieuw bent met WordPress, dan is dit de plek voor jou. Ons programma biedt een duidelijke uitleg van wat WordPress is en hoe het werkt, met behulpzame video’s en handleidingen die gemakkelijk te volgen zijn. Je leert alles van het opzetten van je blog tot het maken van pagina’s en het optimaliseren van je site voor zoekmachines.

Heb je een vraag of eerder een opmerking ? Contacteer Ons

GDPR
Scroll naar top