FAQ of veelgestelde vragen

Algemeen

De gratis WordPress opleidingen belichten vaak maar de oppervlakte van WordPress. Terwijl betalende cursussen gebaseerd zijn op jaren ervaring en expertise.
Deze ervaring zorgt voor een bredere basis aan kennis. Wat dan weer resulteert in handige tips en tricks om je website professioneler te doen ogen. Maar voornamelijk ook voor jou makkelijker te doen lopen.

Als je niet tevreden bent met WordPress opleidingen, kan je het abonnement op elk moment stopzetten. Je riskeert dus maximum 1 maand te betalen.

Het spijt ons te horen dat je je abonnement wilt opzeggen. Je kunt dit doen vanaf je accountpagina door deze stappen te volgen: (…)

Wij ondersteunen de betaling via  de belangrijkste creditcards. Op het gebied van creditcards ondersteunt onze betalingsprovider Stripe :  Visa, MasterCard en American Express.

Bevestigingse-mails kunnen een beetje tijd in beslag nemen. Wacht minstens 15 minuten, en als het nog steeds niet is aangekomen, probeer het dan opnieuw te verzenden. Controleer ook je spam-map!

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je gewoon op de knop “Wachtwoord vergeten” in het inlogscherm en volg je de stappen. Als je om een andere reden niet bij je account kunt komen, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp.

De algemene voorwaarden van Mailbox bv zijn van toepassing.

Voor abonnees

Als abonnee heb je een sidebar waar een zoekfunctie staat. Zo kan je op zoek naar een specifiek item waarvoor je hulp nodig hebt en kan je rechtstreeks doorklikken naar de opleiding waar dit item besproken wordt.

Bekijk zeker ook eens de wekelijkse tips waar specifieke zaken aan bod komen mét verwijzingen naar een bepaalde cursus

Scroll naar top