Online Cursus WordPress
1 maand gratis

Profiteer nu van ons uitzonderlijk aanbod voor de eerste 20 inschrijvingen en word een WordPress expert dankzij onze WordPress opleidingen! 

Schrijf je vandaag nog in met de kortingscode gratistoppie2022 en werk je gratis door onze 8 online cursussen WordPress & WooCommerce.

NU NOG

20

plaatsen beschikbaar

you-x-ventures-4-iZ147pSAE-unsplash 1

Hiermee heb je onmiddellijk toegang tot álle lessen. En je betaalt helemaal niets gedurende één maand als je bij de kortingscode gratistoppie2022 hebt ingegeven. Heb je op één maand tijd alle lessen doorlopen? Gefeliciteerd! Als de kennis veilig in je hoofd zit, kan je eventueel het abonnement opzeggen.

Dit aanbod is slechts geldig voor de eerste 20 inschrijvingen! NU is hét moment om je eindelijk op die WordPress cursus te storten en zelf je website te bouwen of te verbeteren.

cursussen
0 +
Lessen
0
Videos
32

Momenteel genieten 335 gebruikers van onze WordPress cursussen

Nieuw Account Registreren

Met het Toppie abonnement heb je toegang tot alle opleidingen.

5/5

Wendy

Met ons kantoor een opleiding WordPress gevolgd bij Mailbox. Ondanks de verschillende kennis niveaus van onze collega’s, kon de opleiding hier goed op inspelen met nuttige tips en tricks.

5/5

Sander

Leuke cursus! Veel voorbeelden en videos.

5/5

Iris

Alle kennis, tips & tricks die je nodig hebt om een goede wordpress site te maken. Met verhelderende video én nuttige oefeningen.

5/5

Inneke

Tekst en videomateriaal : zeer goed en duidelijk.

5/5

Pieter-Jan

Duidelijke cursus waar slechts een weinig voorkennis van websites vereist is. Gecombineerd met tips vanuit de praktijk geeft deze cursus je de perfecte duw in de rug om je eigen website op te starten. Zeker aan te raden!

5/5

Liesbeth

Handige cursus als je de basis van WordPress wilt aanleren, nuttige tips waardoor je gemakkelijk je eerste WordPress website kan bouwen.

Menselijke taal

Bij ons heb je geen diploma computerwetenschappen nodig om van start te kunnen gaan. In eenvoudige, menselijke taal leggen we alles uit.

Op jouw tempo

Je doorloopt de lessen op je eigen tempo en je maakt de oefeningen die we jou voorschotelen. Zo leer je écht begrijpen hoe het werkt en kan je na afloop zelf een website maken.

Gratis hosting

Eén jaar gratis hosting van jouw eigen website dankzij onze partner Combell ter waarde van € 86,97. Zo leer je direct de waarde van een goede hosting partner te appreciëren! Enkel voor de betalende abonnees!

Extra video's

We hebben een heleboel video's toegevoegd die van begin tot einde laten zien hoe je iets moet doen. Zo wordt het nog makkelijker!

Hierover gaan onze opleidingen

Gratis cursus voor beginners

domenico-loia-hGV2TfOh0ns-unsplash

Dit is onze gratis WordPress cursus! Hierin leggen we uit wat WordPress precies is, wat hosting is, hoe je WordPress moet installeren, wat thema’s en plug-ins zijn… Kortom: de basis van alles. Het perfecte startpunt.

Basisopleiding Websites maken met WordPress

pexels-picjumbocom-196655

Hier leren we je een WordPress website maken en dat is echt niet overdreven. Want in deze cursus laten we jullie effectief twee mini websites namaken! Huh? Echt? Yep!

Starten met je eigen webshop in 21 stappen

pexels-andrea-piacquadio-919436

Het succes van je webshop hangt vooral af van de voorbereiding die je er in steekt. In 21 duidelijke stappen doorlopen we het hele proces en maken we je attent op de valkuilen.

Een introductie in WooCommerce

pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash

Je hebt al een WordPress website, maar je wilt graag een volgende stap zetten door van je WordPress website een webshop te maken? Dat kan! Dankzij de gratis plug-in WooCommerce.

Elementor voor WordPress

hal-gatewood-tZc3vjPCk-Q-unsplash

Zelf een website maken is ondertussen een heel stuk eenvoudiger dan vroeger. We introduceren Elementor: een website builder software, die je het coderen uit handen neemt. Heerlijk eenvoudig!

Starten met bloggen in WordPress

daniel-thomas-6_NXEMZbUq0-unsplash

Een blog is zowat de beste manier om je website vindbaar te maken op een aantal zoekwoorden die van belang zijn voor je doelgroep. In een blog kan je antwoorden geven op vragen waar je potentiële klanten mee worstelen.

SEO Optimalisatie voor WordPress

souvik-banerjee-OMhubJCrtu0-unsplash (1)

Nu heb je je website, maar is hij ook vindbaar in Google? Hier leren we je een aantal tactieken en tools te gebruiken die jouw vindbaarheid verbeteren en je site hoger te laten scoren. Want om gevonden te worden, moet je weten waar je potentiële klanten naar zoeken!

WordPress beveiliging

dan-nelson-ah-HeguOe9k-unsplash

Ondertussen ben je er in geslaagd een degelijke WordPress website te maken, maar heb je voldoende stil gestaan bij de beveiliging van je website? We gaan over de algemene instellingen en bespreken plug-ins die de veiligheid van je website nog verbeteren.

WordPress_blue_logo.svg
Schrijf je vandaag nog in met de kortingscode gratistoppie2022
error: Content is protected !!